Service is in our nature

Sinds 1988 bezorgen we onze klanten het hoogste niveau van service in de wereld van smeermiddelen, waar Kwaliteit, Flexibiliteit, Service en Betrouwbaarheid voor ons centraal staan. De voornaamste succes factor van Vroman NV en Ardeca Lubricants, het Belgische kwaliteitshuismerk, is de flexibiliteit om zich aan te passen aan de wensen en noden van de klant. Door deze strategie continu succesvol na te streven, neemt het productie volume significant toe over de jaren heen en is Ardeca Lubricants uitgebouwd tot een belangrijke speler op de internationale markt in meer dan 75 landen.

Waarom kiezen voor Ardeca Lubricants?

  • Flexibel en breed productgamma
  • Smeermiddelen van hoge kwaliteit
  • Uitgebreide service en ondersteuning
  • Technische know-how en betrouwbaarheid
  • Sterke wereldwijde marktpositie
  • Dynamisch familiebedrijf, steeds klaar voor nieuwe opportuniteiten
  • Wijd clienteel: garages, auto parts verkopers, transportbedrijven, bouwondernemingen, landbouwsector en wereldwijde partners.

Over Ardeca

 

Join us on Facebook

 

Laatste nieuws

NIEUWE PRODUCTEN IN DE KIJKER: SYNTH-C5 0W20 & SYNTH DX 0W40

Motoroliën zijn onderhevig aan heel wat wijzigingen betreffende specificaties, zowel volgens de OEM constructeurs als volgens de nieuwe ACEA 2016 normering.

 

 

lees meer
YPRES RALLY RENTIES POWERED BY ARDECA LUBRICANTS

“We zijn trots op de samenwerking met de Renties Ypres Rally,” vertellen zaakvoerders Arne – en Sofie Vandecasteele.

“Onze familie is afkomstig uit Zandvoorde, waar we zijn opgegroeid met de Rally van Ieper. Enerzijds houden we van de rallysport en anderzijds passen onze producten bij het imago van de sport, want ons aanbod omvat ook geavanceerde producten voor competitiewagens, zoals speciale motor –en transmissieoliën en remvloeistoffen. We zullen binnen- en buitenlandse relaties uitnodigen naar de Renties Ypres Rally, een topwedstrijd waarin we de kwaliteiten van de producten van Ardeca zullen tonen.”

lees meer
NOMINATIE TRENDS GAZELLEN 2019 !

Als bedrijf zijn we genomineerd tot Trends Gazellen 2019. We werden opgenomen in de categorie van de grote bedrijven in België.

Deze selectie heeft betrekking tot de groeicijfers van de laatste 5 jaar en is te danken aan onze werknemers, klanten en leveranciers !

lees meer

Vroman NV als private label producent

Vroman NV heeft een jarenlange ervaring wat betreft het afvullen van private label motor olie merken die wereldwijd worden aangeboden. De private label merken worden verkocht naar verschillende klantenprofielen: lokale garages, auto parts verdelers, transportbedrijven, in de bouw- en agricultuur sector en in de retail. Zogenaamd alle types van motorolie voor een breed toepassingsgebied zijn beschikbaar onder een private label merk. Onze meer dan 25 jaar ervaring garandeert onze flexibele werking in de wereld van smeermiddelen. De klant is koning en selecteert een gamma op maat gekozen met hoge kwaliteits smeermiddelen. Alle smeermiddelen voldoen aan de eisen van de auto fabrikanten: elk product wordt zorgvuldig geanalyseerd en ontwikkeld in laboratoria.

Verpakking

Onze continue focus op klanten heeft ervoor gezorgd dat de verpakkingsmogelijkheden uitgebreid en geoptimaliseerd werden, zodanig dat het eindproduct in een handige en veilige verpakking verkrijgbaar is. Verschillende types van verpakking zijn beschikbaar naargeland de hoeveelheid: 1L bus, 2L bus, 4L bus, 5L bus, 20L bus, 25L bus, 60L vat, 210L vat en IBC container. De verschillende bussen, vaten en doppen zijn steeds beschikbaar op stock. De verpakkingskeuze staat centraal voor de uitstraling van onze private label klanten en geeft hen ook de kans om zich te onderscheiden op de markt.

Look en feel

Samen met onze grafische afdeling wordt een volledig op maat design ontwerpen en dit om de klant zijn wensen en noden centraal te plaatsen. Verschillende bussen, doppen en vaten zijn beschikbaar in verschillende kleuren. De ontwikkeling van private label is een nauwe samenwerking tussen de klant en Vroman NV.

Service

Naast onze technische knowhow, steunen we de klant met de nodige informatie over markt trends en nieuwe producten. Naast de grafische ondersteuning, staat Vroman NV steeds ter beschikking om extra services te bieden, afhankelijk van de vragen van de klant.Nieuw in het Ardeca Lubricants assortiment

ONTDEK ONZE NIEUWE PRODUCTEN:

SYNTH-BM 0W30, SYNTH-PRO 0W20  en ARDECA CAR CARE PRODUCTS

Voor meer info klik hieronder!

Meer info

Bekijk onze bedrijfsvideo

Bekijk onze video en leer over de productie van Ardeca Lubricants bij Vroman NV. Onze video geeft een beeld achter de schermen weer van onze productie afdeling. De vulmachines zijn volledig automatisch en voorzien van high-tech robots. Onze producten beschikken over een top kwaliteit en we zijn fier op een merk, geproduceerd en ontworpen in België.