Banner with pictures of the company

Over ons

Image of the Vandecasteele familyVROMAN NV – YOUR CHOICE FOR A FLUENT FUTURE

 

Vroman NV is uitgegroeid tot één van de belangrijkste smeermiddelen verdelers in België. Sinds de opstart van Vroman NV in 1988 was het duidelijk wat de doelstelling was: een onderneming dat Kwaliteit, Flexibiliteit, Service en Betrouwbaarheid nauw aan het hart neemt. Tot op heden staan deze vier waarden centraal in onze dagelijkse werking. Dit resulteert in het feit dat de onderneming een positief beeld en een sterkte marktpositie heeft gecreëerd zowel op de lokale Belgische markt als daarbuiten.

Om de groeiende vraag van de producten meester te kunnen, heeft de onderneming een eigen kwaliteitsvol huismerk opgericht binnen de smeermiddelen: Ardeca Lubricants. Met Ardeca Lubricants slaagt Vroman NV erin een breed assortiment aan te bieden met een continue toelevering en dus voor een zo breed mogelijk cliënteel. Doorheen de jaren heeft Ardeca Lubricants zich geplaatst op de internationale markt, waar partner distributeurs aanbieden in Europa, Afrika, Azië, Midden Oosten en Noord- en Zuid Amerika.

Vroman NV is een familiaal bedrijf, 100% in eigen handen. De familie Vandecasteele (Hein, Sofie en Arne) heeft als doel de verdere ontwikkeling en groei van de onderneming aan te gaan. Vroman NV is nog steeds aan het uibreiden zowel op exportvlak als op lokaal niveau, met klanten verspreid over elk gebied van de wereld van smeermiddelen: garagisten, transportbedrijven, bouwondernemingen, auto-onderdeel verdelers en de industriële sector. Deze brede klantenbasis ontvangt de beste service van Ardeca Lubricants' gemotiveerde team om de zakenrelatie te garanderen en verder uit te bouwen. Op deze manier toont Vroman NV aan dat deze onderneming iets extra kan aanbieden in de wereld van internationale handel binnen de smeermiddelen.